Vi hjälper dig att hitta rätt person till rätt tjänst

Vi hjälper dig att hitta

rätt

person

till rätt tjänst

Vi är...

Experter på rekrytering och bemanning. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Arena Personal är verksamma över hela Sverige. Vi har kollektivavtal med Unionen och LO. Oavsett om ni behöver stor personalstyrka eller en enskild tjänst så kan vi hjälpa er!
Två män som bär på paket i en lagerlokal i arbetskläder för Arena Personal.

Arena Personal + hållbarhet = sant!

Hållbarhet är viktigt för oss på Arena Personal och något som vi arbetar aktivt med. De 17 målen beskriver hur länderna i världen bör handla och utvecklas för både jorden och människor.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att vi arbetar affärsmässigt och följer kompetensföretagens stadgar och etiska regler. Vidare arbetar vi kvalitetssäkrat i vårt verksamhetssystem som är uppbyggt enligt ISO 9001:2000. Vi arbetar miljömedvetet och är diplomerade enligt Svensk Miljöbas, en standard som bygger på ISO 14001.

17 globala hållbara målen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.