Vi hjälper dig att hitta rätt person till vakant position.

Om Arena Personal

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell. Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal. 

Arena Personal är verksamma över hela landet, från Luleå till Malmö. Vi jobbar med tjänstemän såväl som arbetare och har kollektivavtal med Unionen och LO. Vi utför uppdrag där stora volymer av personal behövs snabbt, samtidigt som vi hittar unika kompetenser för specifika tjänster. 

Arena Personal är en del av Arenakoncernen.

Kvalitets- och Miljöarbete

Inom Arena Personal arbetar vi aktivt med kvalitets- och miljöfrågor. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan många år tillbaka. Auktorisationen innebär bland annat att vi arbetar affärsmässigt och följer Kompetensföretagen stadgar och etiska regler. Vidare arbetar vi kvalitetssäkrat i vårt verksamhetssystem som är uppbyggt enligt ISO 9001:2000. Ständiga förbättringar är en naturlig del av vårt dagliga arbete.

Vi arbetar miljömedvetet och vi är bland annat diplomerade enligt Svensk Miljöbas, en standard som bygger på ISO 14001.