Bemanning med maximal flexibilitet

Flexibelt bemanningsföretag med erfarenhet

Behovet av personal kan förändras från den ena dagen till den andra på grund av omständigheter som du inte alltid kan påverka. Vi på Arena Personal hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen, för kortare eller längre perioder. Arena Personal är experter på bemanning och  sedan starten 1994 har vi växt allt starkare och hjälpt många kunder med de mest komplexa bemanningsuppdrag.

Arena Personal har en extern bemanningsstab på cirka 1200 anställda inom Logistik & Transport , Kontor & Administration, Industri & Teknik,  Ekonomi, HR, IT, Sälj & Marknad, Bygg & Fastighet samt Fordon.

Varför Arena Personal?

Vi erbjuder både kollektivanställda och tjänstemän inom en mängd branscher och är verksamma från Luleå i norr, till Malmö i söder. Fördelarna för dig som kund är att du kan använda endast en bemanningspartner för många olika tjänster och orter vilket gör att vi kan lära känna era behov på ett bättre sätt. Våra konsultchefer arbetar med väl utarbetade processer vilket ger oss en hög leveranssäkerhet vilket är en trygghet för dig som kund. Vi är självfallet ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att vi har kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Ett bemanningsföretag med engagemang!

Sedan 1994

0
års erfarenhet
0 +
Kunder
0 +
uthyrda konsulter