Rekrytering för
alla behov

Rekrytering – En långsiktig investering

Att rekrytera rätt person till rätt tjänst är en nyckel till framgång hos alla företag. Att tillsätta en vakans kan vara kostsamt och ta lång tid. Vi kan hjälpa er med en effektiv lösning, både ur ett tids- och kostnadsperspektiv. Arena Personal erbjuder allt ifrån en komplett rekryteringstjänst till en möjlighet för dig som kund att skräddarsy din egen process. 

Vi är experter på att hitta rätt person till rätt plats. Systematiskt matchas kandidaternas styrkor och utvecklingsområden. Vid behov erbjuder vi också personlighetstester för att ytterligare säkerställa att kandidaten kommer passa in i just er organisation.

Varför Arena Personal?

Att rekrytera är att toppa laget! Det bidrar till utvecklingen av både arbetsgrupp och företag. Genom kompetensbedömning och urval säkerställer vi att du får rätt personer på rätt plats i ditt företag. Vi arbetar efter en väl utarbetad rekryteringsprocess som kvalitetssäkrar vårt arbete. Som kund kan du känna dig trygg under hela rekryteringsprocessen.

Vi kan också gå in och stödja er i delar av processen och göra till exempel, second opinion eller testa utvalda kandidater.

Vi hjälper dig hitta rätt kompetens!

Sedan 1994

0
års erfarenhet
0 +
antal kunder
0 +
antal uppdrag